Pressemeddelelser fra TrendyStickers

Her er en oversigt over de pressemeddelelser vi har sendt ud, samt supplerende materiale. Hvis du har brug for flere informationer, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

TrendyStickers lancerer en række nye produkter samt nyt website

(..) nu lancerer TrendyStickers en lang række flotte nye produkter til dekoration og udsmykning af boligen. I forbindelse med de nye produktlanceringer, harTrendyStickers kraftigt forbedret deres online web-butik, med en lang række nye funktioner. 

TrendyStickers lancerer nyt internationalt website

tirsdag 8 september 2009
Wallstickers har været et stort hit ved danskerne og i de øvrige nordiske lande, og nu er turen kommet til resten af verden. TrendyStickers lancerer derfor et nyt stilfuldt og kraftigt forbedret website i en international version (...) 

TrendyStickers gør dine vægge en smule klogere

onsdag 12 november 2008
De fleste har nok hørt om WallStickers men nu tilbyder TrendyStickers unikke WallStickers ud fra en stor samling citater. 22.156 unikke citater for at være helt præcis. Denne enorme samling citater kombineret med TrendyStickers ... 

TrendyStickers Gør Op Med De Kedelige Danske Vægge

tirsdag 5 februar 2008
TrendyStickers blev lanceret for mindre end en måned siden, og ser allerede en utrolig vækst I kundetilgangen. Danskerne synes åbenbart, at en væg skal ikke blot være en væg. Wallstickers hedder de, og de er det nye hit i kreativ boligindretning (...)