Om Trendystickers

TrendyStickers hjælper dig med at udsmykke dit hjem.

Vi synes det skal være nemt at dekorere sit hjem. Med TrendyStickers kan du på en enkel og trendy måde ændre en kedelig atmosfære til noget smart og stemningsfyldt i de farver der passer til netop dit humør og tilværelse. Når du har lyst til at ændre det igen, kan du blot ændre motiv og farve.

TrendyStickers kan sættes op på næsten alle overflader. Det bedste resultat får man på lige og glatte overflader, men de kan sagtens sættes på f.eks. glasvæv eller (malet) tapet.

Du kan bruge TrendyStickers på væggen, køleskabet, vinduet, skabe, døre, borde, fliser, stole, eller alle de andre ting du har lyst til at udsmykke. TrendyStickers efterlader normalt ingen mærker eller klæbestof, og er lette at fjerne igen. TrendyStickers kan holde i flere år.

Vi producerer selv vore stickers, derfor kan vi også efterkomme særlige ønsker. Vore motiver findes alle i foruddefinerede størrelser, men kan alle tilpasses dit behov. Desuden kan vi producere dit eget mønster/motiv – Kontakt os for at høre mere. 

Kort om TrendyStickers Aps.

TrendyStickers.dk blev lanceret i begyndelsen af 2008 og har hurtigt udvidet sit sortiment til at omfatte tusindvis af unikke designs udover vores nye store citatdatabase - og der kommer nye designs til hver dag.

TrendyStickers producerer selv alle wallstickers, tapeter og lærredsprint derfor har vi mulighed for at tilbyde et enormt sortiment i mange farver og størrelser. Helt præcist, så f.eks. findes hvert wallsticker motiv i 3 til 6 størrelser og i 19 forskellige farver. Vi er derfor nordens absolut største wallstickers producent.

Væksten har været nærmest eksplosiv, og vi ser en utrolig vækst I kundetilgangen. TrendyStickers har, grundet den hurtige succes, allerede udvidet forretningen til de øvrige nordiske lande, United Kingdom, Tyskland og Holland. TrendyStickers sælger nu produkter til over 42 lande i hele verdenen. 

Erhvervsprodukter

TrendyStickers skræddersyr også specialløsninger til erhverv.

Vi kan udsmykke kontorer, caféer, butikker, vinduer og meget mere. Læs mere om vores erhvervsprodukter og løsninger på vores erhversside.