FAQ - Ofte stillede spørgsmål

De mest stillede spørgsmål vi får ind til vores support har vi samlet her på siden. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, så kontakt os venligst via vores kontakformular.  

Q:
Kan jeg bestille med EAN-nummer?
A:
TrendyStickers har mange offentlige kunder, og du kan derfor selvfølgelig bestille med EAN nummer. Du skal blot indtaste dit EAN nummer når du når til siden med betalingsmuligheder, når du bestiller. 
Q:
Hvad er wall stickers?
A:
Wall stickers er selvklæbende klistermærker, lavet af en meget tynd vinyl. Det tager kun få minutter at sætte din wallsticker op og den kan pilles af igen når du bliver træt af den. Du har mulighed for at bestille en lille prøve så du kan se kvaliteten af vores materialer, og teste om din væg er egnet til wallstickers. Klik her for at se vores prøver. 
Q:
Hvad er Trendyskabeloner?
A:
Trendyskabeloner er selvklæbende klistermærker til væggen som kommer med em eller flere tuber maling i farver du selv vælger, samt en pensel, en svamp og et applikationsværktøj. Trendyskabeloner er derfor skabeloner af et motiv du vælger som du putter på væggen og maler på, for derefter at fjerne og efterlade motivet malet på væggen. Du kan se hele processen i vores instruktionsvideo. Du har mulighed for at bestille en lille prøve så du kan se kvaliteten af vores materialer, og teste om din væg er egnet til vores skabeloner. Klik her for at se vores prøver. 
Q:
Kan jeg bruge Trendyskabeloner igen og igen?
A:
Nej det kan du desværre ikke. Trendyskabeloner kan kun bruges en gang. 
Q:
Hvad er Billede i ramme?
A:
Billeder i ramme er motiver som du selv vælger som bliver printet på højkvalitets fotopapir og derefter indrammet. Du kan vælge imellem 4 forskellige standard størrelser og 4 forskelligt farvede rammer som vil være klar til at sætte op på væggen. 
Q:
Hvad er Foto på lærred?
A:
Foto på lærred er dit eget digitale billede som du uploader via. hjemmesiden til os, og som vi så printer på lærred i den størrelse du har valgt, i en høj kvalitet. Du kan vælge at få billedet med eller uden ramme til. Vi har 24 forskellige rammer at vælge imellem. Du har mulighed for at bestille en lille prøve så du kan se kvaliteten af vores print og materialer. Klik her for at se vores prøver. 
Q:
Kan jeg få opfyldt særlige ønsker?
A:
JA! Hvis du har ønsker som ikke umiddelbart findes som valgmulighed i vores katalog, så kan du sende os en mail eller benytte formularen på kontakt-siden. Beskriv dine ønsker, og vi kontakter dig med et løsningsforslag. 
Q:
På hvilke overflader kan jeg bruge TrendyStickers?
A:
TrendyStickers kan sættes op på næsten alle overflader. Det bedste resultat får man på lige og glatte overflader, men de kan sagtens sættes på f.eks. glasvæv eller (malet) tapet. Vinduer, fliser, døre, gipsvægge, spejle, skabe, borde, stole og køleskabet - kun fantasien sætter grænser!

Sammen med alle ordrer, da sender vi en prøvesticker som du kan bruge til at teste om den overflade du har valgt egner sig til opsætning af TrendyStickers.

Vore stickers kan godt sættes på savsmuldstapet, men der er risiko for flere luftbobler, og derfor sidder stickeren ikke lige så jævnt som på et plant underlag. Vi anbefaler derfor at man bestiller en prøve og tester på overfladen før man køber sin TrendyStickers.

TrendyStickers klæber ikke godt på vandskurede vægge, umalet tapet/glasvæv, tekstil, papir, lærred og lignende, Nymalede overflader skal tørre i 4-6 uger, inden du sætter dine wallstickers op. Kontakt os hvis du er i tvivl. 
Q:
Kan jeg sende varerne som gave direkte til modtageren?
A:
TrendyStickers tilbyder at sende din ordre som gave til en anden modtager end fakturaadresse. Du skal blot angive dette ved indtastning af betalingsoplysninger. 
Q:
Hvordan er mine betalingsmuligheder?
A:
Du kan betale i vores shop med Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, JCB, Maestro og MasterCard.

Når du betaler med Dankort og VISA Dankort reserverer vi beløbet på dit kort, når du gennemfører en bestilling med kortet. Vi trækker først pengene på din konto når vi afsender varerne.

Vi tager desværre ikke imod ordrer pr. efterkrav eller ved bankoverførsel.
 
Q:
Hvordan bruger jeg mit kreditkort i betalingsformularen?
A:
1: Kortnummer Dit kortnummer består af 16 cifre og findes på forsiden af dit betalingskort.

2: Udløbsdato Din udløbsdato består af måned og årstal. På de nye kort med chip i stedet for magnetstribe kan dato også være inkluderet i udløbsdato - f. eks. 01.07.2012. Du skal dog kun indtaste måned og år - altså 07 og 12.
BEMÆRK:
Det lille V efter udløbsdatoen er et sikkerhedsmærke i kortet og ikke en del af udløbsdatoen.

3: Kontrolcifre Kontrolcifre er en ekstra sikkerhed, når du bruger betalingskort på internettet. De består af tre cifre og indtastes i dette felt. Du finder kontrolcifrene på bagsiden af dit betalingskort umiddelbart under din underskrift. Det første nummer er et kortnummer. De tre cifre herefter er dine kontrolcifre. På de nye dankort med chip finder du kontrolcifrene i feltet med din underskrift. I øverste højre hjørne af dette felt ser du 7 cifre. De sidste tre er dine kontrolcifre. 
Q:
Fortrydelsesret
A:
Fuld returret!
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage! Du har 14 dages fuld returret.

Varer købt ved Trendystickers er underlagt forbrugeraftaleloven og du har derfor ret til 14 dages returret. Du skal dog være opmærksom på visse begrænsninger hertil:

1) Hvis du har anvendt din wallsticker, eller blot pillet de to stykker papir som beskytter stickeren fra hinanden så kan du desværre ikke returnere din wallsticker. Hvis varen du har købt ikke er en wallsticker, så gælder reglen at varen skal være ubrugt og returneres i original emballage.

2) Ifølge gældende lovgivning da skal du kunne bytte din vare ved os. Dette foregår ved at du får et tilgodebevis på varens fulde beløb tilsendt pr. email. når vi har modtaget din returvare. Før du indsender din vare, så skal du klikke her for at udfylde vores returformular.

3) Du kan ikke returnere specialdesignede stickers, print på lærred udfra dine egen-uploadede billeder, egen-designede tekst stickers eller stickers du har bestilt i andre størrelser end de standardstørrelser som fremgår på hjemmesiden.

Vi tilbyder dog ekstraordinært en service hvor du kan få dine penge tilbage . Hvis du vælger dette alternativ,
så skal du klikke her for at udfylde vores returformular.

Så vil vi overføre pengene til dig når vi har modtaget dine varer retur.

3) Ved returnering af varer hæfter du for returforsendelse. Varer skal returneres til vores hovedkontor på følgende adresse:

TrendyStickers ApS
Gunnar Clausens vej 17 D
8260 Viby J
Danmark 
Q:
Hvordan modtager jeg varerne?
A:
Vi sender varen med Post Danmark. Hvis du ikke er hjemme ved afleveringen, kan du afhente pakken på dit nærmeste posthus. Normalt vil varer blive afsendt senest dagen efter bestillingen er gennemført. 
Q:
Kan jeg få et af motiverne i en anden størrelse end hvad der står oplyst på siden?
A:
Jo det kan du sagtens. Skriv til os blot om hvilket produkt det drejer sig om og hvilken størrelse du gerne vil have og vi hjælper dig videre derfra. 
Q:
Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse via e-mail?
A:
Du har sandsynligvis indtastet din email-adresse forkert. Det betyder ikke noget for din ordre - hvis ordreprocessen blev gennemført med OK til sidst er ordren modtaget hos TrendyStickers.dk. Hvis du vil kontrollere om ordren er OK, kan du kontakte os her. 
Q:
Kan Wallstickers bruges igen og igen?
A:
Nej. Når du har sat en Wallsticker op én gang så kan den ikke bruges igen hvis du piller den ned. 
Q:
Hvordan kan jeg se forskellen på mat og blank folie og helt præcist hvordan farver ser ud i virkeligheden?
A:
Du kan kigge på vores farver / folie eller bestille et farvekort med prøve. 
Q:
Kan TrendyStickers tåle varme, såsom opsætning på en radiator eller pejs?
A:
Som udgangspunkt så skal du ikke putte wallstickers på en radiator eller pejs der er i brug. Stickers er lavet af et plastik materiale some ikke kan tåle høj varme. En god test af overfladen er at hvis du kan uden gene lægge en hånd på en overflade uden at den føles for varm - så burden en sticker også kunne overleve.